Legendárny tanečník Sergei Polunin prichádza do Bratislavy.

Asociácia súkromných škôl a školských zariadení Slovenska v spolupráci s MILOSH Limited, PAVLEYE production a Baletom SND prináša jedinečnú príležitosť deťom stretnúť tohto legendárneho tanečníka naživo.

Uzatvorené predstavenie pre školy a školské zariadenia sa skladá zo životopisného fimu Dancer a malej besedy Sergeia Polunina s deťmi. Uskutoční sa 27.septembra 2017 od 14.00-16.00 h v novej budove SND (Pribinova ul. pri EUROVEA) v Bratislave.

Cena exkluzívnej vstupenky na žiaka (výhradne pre školy a školské zariadenia): 10 € (je možné využiť aj kultúrne poukazy)

Viac informácií už čoskoro. V prípade predbežného záujmu pošlite svoj kontakt na stella.hanzelova@sukromneskoly.sk alebo do správy.

Sergei Polunin patrí v súčasnosti k najvýraznejším osobnostiam svetovej baletnej scény. „James Dean baletu“, ako ho často označuje kritika, má tiež prívlastok „najtalentovanejší baletný tanečník svojej generácie“, prirovnávaný k legendárnemu Michailovi Baryšnikovovi. Ukrajinský tanečník – dnes najmladší sólista v histórii Kráľovského baletu v Londýne – sa z najprestížnejších divadiel dostal až na filmové plátno vďaka producentke Gabrielle Tana a americkému režisérovi Stevenovi Cantorovi. Oceňovaný film DANCER jedinečným spôsobom podáva obraz výnimočného umelca.

Viac o podujatiach v SND:
http://www.snd.sk/?balet&predstavenie=sergej-polunin-live&termin=9644
http://www.snd.sk/?tlacove-spravy&clanok=rebel-bez-priciny

Informácie pre školy:
stella.hanzelova@sukromneskoly.sk

Pin It on Pinterest

Share This